Vin zilele iubirii, iar noi iti oferim cadouri Valentine’s Day perfecte pentru acestea

 

In mai putin de doua luni sarbatoarea iubirii va oferi prilejul tinerilor indragostiti sa isi arate iubirea unul fata de celalalt prin oferirea unor cadouri Valentine’s Day speciale pe care le pot gasi numai la Gift Express. Aici este locul unde puteti gasi tot felul de produse si daruri atat standard, cat si personalizabile cu mesajele dorite de catre dumneavoastra. Asadar, fie ca doriti sa oferiti ceva inedit si original, sau doriti o sursa de inspiratie perfecta, site-ul nostru www.giftexpress.ro este solutia perfecta. Insa, ce este mai exact sarbatoarea iubirii si care este motivul pentru care tinerele cupluri si nu numai, isi ofera cadouri Valentine’s

Day in data de 14 Februarie?

De ce sunt oferite cadouri Valentine’s Day si care este legatura dintre martirul Valentin al Romei si iubirea.
Ei bine, in cursul primului mileniu au existat foarte multi sfinti care purtau numele de Valentin, insa cea mai populara legenda este cea a unuia dintre promotorii crestinismului in Imperiul Roman care fusese inchis pentru faptul ca facea casatorii intre soldatii romani si crestine, lucru interzis. Din cauza incalcarii prevederilor romane, acesta a fost inchis, iar de aici pleaca si povestea in care se spune ca acesta, Sfantul Valentin de Roma ar fi vindecat-o prin minune chiar pe fiica celui care l-a inchis. De aici, pana la sarbatoarea moderna cu prilejul careia toti tinerii indragostiti ofera cadouri Valentine’s Day este o distanta lunga pavata cu tot felul de povesti ale martirilor dar mai ales, cu simboluri si povesti de dragoste foarte frumoase.
Cel mai popular simbol al Zilei Indragostitiilor este imaginea lui Cupidon, zeul iubirii, al dorintei si a dragostei la Romani. Evident, exista foarte multe simbolizari ale iubirii, insa, Cupid, sau Cupidon a ajuns sa fie parte din imaginea moderna a Valentine’s Day. Ce putem spune este ca puteti oferi cadouri Valentine’s Day care contin simboluri ale iubirii, iar daca forma clasica a inimioarei rosii este una mult prea uzuala, puteti gasi la noi si alte tipuri de cadouri ce pot fi chiar si personalizate.

Ofera cadouri Valentine’s Day cu ocazia Dragobetelui

Gama de cadouri Valentine’s Day nu este adresata doar celor care doresc sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor. Nu uitati ca suntem romani, iar cum aceasta sarbatoare este una imprumutata din cultura vestica, in traditiile satesti ce au o istorie mult mai lunga decat cea a Sfantului Valentin, Dragobetele este simbolul iubirii, la o distanta de doar 10 zile, mai exact pe 24 Februarie, iar daca este sa privim asupra mitologiei si a povestilor vom descoperi cateva lucruri extrem de interesante, insa, pe scurt putem spune ca exista o legatura stransa dintre Dragobete, fiul Babei Dochia si Cupidon. Radacinile sarbatorii Dragobetelui sunt prinse in negura timpului, insa aceasta sarbatoare (oreacum pagana ca si origini care dateaza din perioada Dacica a poporului nostru) este un prilej perfect pentru a oferi cadouri Valentine’s Day si a sarbatorii dragostea pastrand datinele traditiilor satului romanesc.
Noi va asteptam pe siteul nostru, www.giftexpress.ro pentru a va alege cadoul perfect pentru ea sau el. Oferim atat cadouri Valentine’s Day cat si cosuri cadou cu aceasta tematica. Asadar, vino sa profiti de cele mai bune preturi si cea mai bogata oferta. Te asteptam!

Tags:
Previous post
Next post

Leave a Reply