tratament anti-imbatranire ten

Tratamente anti-imbatranire ten pentru o doamna care nu isi arata varsta

 

Transformarile inregistrate de corpul nostru odata cu inaintarea in varsta reprezinta un fenomen absolut normal si pe care trebuie sa-l imbratisam ca pe ceva firesc. Fenomenul se manifesta din primele zile de viata si este denumit crestere si dezvoltare, apoi, pentru o alta perioada, poarta numele de maturizare, pentru ca deodata si pe nedrept, sa definim fenomenul drept imbatranire. In realitate, vorbim despre acelasi corp care la inceput se bucura de ritmul alert de dezvoltare celulara care la maturitate incepe sa incetineasca, pentru ca ulterior capacitatea de regenerare a celulelor sa inceapa sa scada. Este oare momentul pentru a ne gandi la un tratament anti-imbatranire ten?

O piele elastica datorita tratamentului anti-imbatranire ten

Pielea este cel mai intins organ al corpului nostru si, prin expunerea sa, este tot primul care sufera de pe urma scaderii productiei de colagen si elastina, cele doua elemente de baza aflate in straturile mai profunde si care au rolul de a asigura elasticitatea cutanata, implicit aspectul pielii. O consecinta a diminuarii productiei de colagen si elastina este aparitia unor riduri foarte fine. Acum, dupa ce am inteles fenomenul, ne este mai usor sa intelegem si necesitatea alegerii unui tratament anti-imbatranire ten, bazat pe ingrediente exclusiv naturale.

Marocco de l’Argan are raspunsul complet pentru un tratament anti-imbatranire ten cu calitati exceptionale dovedite. Gama contine produse ale liniei Naturys si se recomanda prin simpla enumerare a unor ingrediente cu totul speciale. Astfel, vorbim despre mur pitic arctic, izoflavone din soia, extracte de gingseng si esente de centella asiatica. Pe unele le cunoastem, dar altele suna de-a dreptul exotic, cum de altfel sunt in realitate.

Extractul de mur pitic arctic exceleaza prin complexul de vitamine si antioxidanti, fiind un agent redutabil in orice tratament anti-imbatranire ten. Sunt mentionate, printre altele, si efectele anti-inflamatoare si capacitatea de a contribui la intinerirea celulelor pielii. In preparatele cosmetice, extractul de mur pitic are un efect usor astringent, ceea ce contribuie la corectarea tenurilor cu pori deschisi, cu tendinta de incarcare.

Calitatea unui tratament anti-imbatranire ten

Centella asiatica are o carte de vizita impresionanta. Este una dintre plantele de baza in medicina ayurvedica, cu calitati de regenerant tisular, preventiv antirid, drenant si cicatrizant, are capacitatea de a stimula sinteza de colagen. Este tot ce ne dorim intr-un tratament anti-imbatranire ten. Extractul de centella asiatica este non-comedogenic, nu lasa pielea grasa si este ideal pentru a fi inclus in creme de uz cosmetic, dar si terapeutic. Contribuie in mod vizibil in vindecarea si cicatrizarea pielii dupa: arsuri, acnee, diverse alte cicatrici. Poate actiona preventiv, dar si curativ in cazul vergeturilor.

Produsele care intra in alcatuirea acestui tratament anti-imbatranire ten pot fi comandate la firma Marocco de l’Argan.

Un tratament anti-imbatranire ten trebuie insotit, in permanenta, de o conduita adecvata care sa contribuie si sa inlesneasca produselor cosmetice de la Marocco de l’Argan sa isi atinga scopul. Se stie ca este recomandat sa evitam foto-imbatranirea, respectiv o expunere neprotejata si indelungata la razele solare de tip UV care pot produce efecte ireversibile. Apoi, tenul trebuie sa beneficieze de o hidratare corespunzatoare, benefica de altfel pentru intregul organism. Sa nu uitam sa bem apa plata, in cantitati corespunzatoare. Tenul nostru ne va rasplati pentru grija, iar starea de bine ne va influenta tot corpul.

Tags:
Previous post
Next post

Leave a Reply