Scoala de balet Bucuresti Odette Ballet School isi deschide portile persoanelor interesate de aceasta arta

De mic copil le-ati admirat pe micutele balerine in reprezentatii la televizor, sau, pentru cei mai norocosi, chiar si live? Toate desenele din ziua de azi indeamna fetitele sa isi doreasca sa devina mici balerine, sa poarte tutu-uri delicate si sa danseze cu miscari gratioase. Daca aveti un copil ce isi doreste din suflet sa se inscrie la o scoala de balet Bucuresti, sau daca nu v-ati pierdut speranta din suflet, aceea de a dansa balet precum balerinele din trupa de balet Balsoi, va invitam sa calcati pragul Odette Ballet School. O scoala de balet Bucuresti ideala pentru cei mici, dar si pentru cei mari, in care se invata miscarile de balet pas cu pas, dansul elegant intr-un stil clasic, rafinat, fascinant.

Scapati de stressul cotidian inscriindu-va la cursurile tinute de scoala de balet Bucuresti Odette Ballet School

            Prin intermediul muzicii, se pot exprima trairi, sentimente, se pot forma caractere si trupuri frumoase. Muzica este cea care ne da putere in momentele in care avem mare nevoie de un sprijin sufletesc. Dansul este cel care ne educa spre frumos, spre armonie, spre taina. Muzica si dansul se impletesc in cursurile scolii de balet Odette Ballet School si creeaza o perfecta stare in care ne contopim ori de cate ori participam la aceste activitati relaxante. Odette Ballet School pune la dispozitia tuturor cursantilor stiluri de dans si de balet organizate pe grupe de varsta. De asemenea, exista posibilitatea pregatirii coregrafiilor pentru diverse evenimente. In plus, beneficiati de minunata terapie prin dans, care va ajuta sa scapati de depresia care va macina in viata de zi cu zi.

Odette Ballet School este scoala de balet Bucuresti care pune la dispozitia clientilor atat cursuri de incepatori, cat si pentru avansati, sub o atenta supraveghere. In plus, programul este foarte flexibil, pentru ca toata lumea sa poata frecventa cursurile, indiferent de stilul de viata pe care il au. Scoala de balet Bucuresti se adreseaza nu numai copiilor si adultilor, ci si persoanelor in varsta. Trebuie doar sa iti doresti sa dansezi, sa te relaxezi, sa iti petreci timpul intr-un mod placut, pentru a calca pragul Odette Ballet School.

Odette Ballet School – scoala de balet Bucuresti pentru cursanti de toate varstele

Scoala de balet Bucuresti Odette Ballet School are un principiu foarte simplu de functionare. In prima faza, cursantul da o proba, se inscrie la cursuri in functie de gradul de pregatire (incepator, avansat sau performanta), si apoi se stabileste programul. Cei ce participa la cursurile scolii de balet Odette Ballet School isi dezvolta partea fizica, dar si cea psihica, sub atenta indrumare si sprijinire a specialistilor. Fie ca vreti sa va indepliniti un vis, sa va relaxati sau sa va formati urechea muzicala, sunteti invitat sa alegeti cursurile unei scoli de balet Bucuresti de renume!

Previous post
Next post

Leave a Reply