inele de logodna

Inele de logodna – Magazinul Diamag are surprize frumoase!

 

Daca esti in cautarea celui mai frumos inel pe care i l-ai putea darui iubitei tale, nu ezita sa accesezi pagina de internet a magazinului Diamag. Vei gasi acolo o multime de inele de logodna, atat din aur galben, cat si din aur alb. Special este faptul ca sunt incrustate cu diamante. Arunca o privire pe oferta!

Inele de logodna – La fel de speciale precum femeia pe care o iubesti

Te-ai hotarat sa faci anul acesta pasul cel mare si sa-ti ceri iubita de sotie? Atunci surprinde-o cu un cadou superb! Rasfoieste oferta de inele de logodna a magazinului Diamag si alege modelul despre care crezi ca-i va placea cel mai mult.

De ce tocmai de aici? Intrucat momentul acela trebuie sa fie perfect si pentru Ea, si pentru tine, iar Diamag este exact ajutorul de care ai nevoie. In functie de preferinte, poti alege unul din aur alb sau unul din aur galben. Toate insa au diamante, despre care se spune ca sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Asadar, ce vrei sa-i cumperi iubitei tale?

Ca sa te poti hotari, iti voi oferi cateva informatii mai intai despre oferta de inele de logodna din aur alb.

Inele de logodna din aur alb – Ce trebuie sa stii

Aspectul deosebit, modelele rafinate si faptul ca pot fi configurate sunt trei aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi inele de logodna. De ce sa cumperi unul pe care mai apoi sa-l modifici, daca magazinul Diamag ti-l furnizeaza conform cerintelor tale? Din oferta, printre altele, recomandam:

– modelul S95RO-18A. Diamantul central este rotund si poate avea de la 0.50 carate in sus. In functie de marimea acestuia difera numarul pietricelelor de pe guler;

– modelul S201RO-18A. Atrage instant toate privirile, avand o sina dubla batuta cu diamante;

– modelul S48RO-18A. E neobisnuit, dar cu siguranta pe placul unei femei. Diamantul se afla intre doua sine si poate fi oval sau rotund.

Ca sa aiba un aspect placut cat mai mult timp, se recomanda scoaterea lui de pe deget cand se folosesc substante cu diversi acizi ori clor. O data pe an sau la doi ani trebuie dus la bijutier, pentru intretinere.

Inele de logodna din aur galben – Oferta variata in magazinul Diamag

Arata-i cat de mult o pretuiesti! Cuumpara-i un inel de logodna cu diamant! Iata cateva modele la alegere:

– S83RO-18G. Diamantul central, prins in 4 gherute, este foarte bine evidentiat datorita pietricelelor care decoreaza sina de o parte si de alta;

– S89RO-18G. Modelul are un aspect usor regal, in special prin prisma faptului ca diamantul principal are cate 3 pietricele dispuse in ambele parti;

– S19RO-18G. Este usor non-conformist, diamantul fiind liantul dintre cele doua capete ale inelului.

Acestea sunt numai cateva inele din oferta. Daca doresti informatii despre mult mai multe, acceseaza pagina de internet.

Magazinul online Diamag te ajuta sa pregatesti o surpriza frumoasa pentru iubita ta! Rasfoieste oferta de inele de logodna si comanda-l pe cel pe placul viitoarei tale sotii.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, b-dul Unirii, nr. 70, Sector 3

Telefon:  021.320.00.30, 0741.342.624

 

Tags:
Previous post
Next post

Leave a Reply