butoni

Eleganta, stilul si rafinamentul oferit de butonii de camasa achizitionati din magazinul nostru online

 

Istoria butonilor incepe inca din anul 1200 pe cand se folosea pentru a lega manecile cu bucati de piele sau sfoara iar ideea de butoni a aparut inca din secolul al XVIII-lea cand regele George al Angliei a inlocuit ata colorata cu bijuterii pentru a da mai multa eleganta tinutei.

In anii ’70 au aparut nasturii si doar cativa ,,rebeli” au mai mentinut in picioare traditia de a purta butoni in special la tinutele elegante purtate la ocaziile speciale.

Astazi, inca se pastreaza aceasta moda de a purta butoni la camasa si, daca sunteti in cautarea unor modele deosebite, realizate cu bun gust si care sa ii ofere tinutei stil si rafinament va asteptam in magazinul nostru online www.costumecamasi.ro.

Cum si unde se poarta butonii?

Orice domn care se respecta, are cel putin un set de butoni pentru camasa care devin un aliat util pentru a pune in valoare tinutele elegante de inalta calitate. In magazinul nostru online veti putea gasi modele incepand de la cele mai simple pana la modele de lux in functie de gusturile pe care le aveti. Exista multe divergente intre fanii camasilor la care se utilizeaza butoni (asa numitele French Cuff) si cei ai camasilor care se inchid cu nasturi (numite barell cuff). Din punct de vedere al stilului ambele camasi sunt o alegere potrivita dar ceea ce le diferentiaza este mediul, evenimentul si momentul zilei in care se poarta.

Astfel camasile cu nasturi sunt potrivite a fi purtate oricand dar sunt cu mult inferioare fata de cele cu butoni. Fie ca lucrezi in mediul business sau esti la un eveniment si doresti sa impresionezi interlocutorii mereu vei avea ceva in plus si te vei deosebi de multime.

In momentul in care porti camasi cu butoni nu recomandam sa ii desfaci si sa lasi maneca sa atarne asa dezordonat. Este foarte lipsit de eleganta iar aspectul va lasa de dorit. Daca doresti mai multa comoditate atunci descheie un nasture dar numai daca porti cravata.

Recomandari privind purtarea butonilor

In primul rand incearca sa porti butonii in combinatie cu cravata, ascotul sau cu un papion dar mai rar singuri. Ca regula generala nu trebuie sa amesteci argintiul cu auriul si totodata sa nu te accesorizezi pana la refuz. Incearca sa mentii un echilibru intre accesorii si tinuta pe care o ai la un moment dat.

Inca un aspect demn de luat in considerare este sa nu porti butoni din acelasi set cu acul de cravata intrucat da senzatia de monotonie si suntem siguri ca tocmai acest lucru vrei sa il eviti.

De asemenea, este recomandat sa lasi afara 2-3 cm din manseta manecii. Asadar iata cat este de simplu sa fii elegant numai cu ajutorul unor butoni.

Daca doriti sa achizitionati astfel de butoni va asteptam in magazinul nostru online unde, veti putea sa gasiti o multime de modele care vor adauga eleganta si rafinament tinutelor pe care le purtati. Pentru a le vizualiza si comandanu trebuie decat sa intrati pe site-ul nostru www.costumecamasi.ro.

 

Tags:
Previous post
Next post

Leave a Reply