Aparat detoxifiere ionica – 3 proceduri intr-un singur aparat!

Stiati ca multe dintre problemele dumneavoastra de sanatate sunt cauzate din cauza toxinelor acumulate in organism? Intr-adevar organismul dumneavoastra este ca un magnet care atrage si retine toxinele, acestea fiind greu de eliminat. Insa, cu ajutorul unei diete alimentare corecte si aparatului de detoxifiere ionica, toxinele vor putea fi inlaturate din corpul nostru. Online Bio Spa va pune la dispozitie acest aparat detoxifiere ionica revolutionar, care indeplineste mai multe functii in acelasi timp, dupa cum veti vedea.

Detoxifierea ionica restabileste nivelul de electricitate din corp, care in mod normal trebuie sa aiba 20% ioni pozitivi si 80% ioni negativi. Cum functioneaza acest aparat? Ei bine, detoxifierea se realizeaza prin canalele de comunicare aflate la nivelul talpilor. Astfel, aparatul genereaza un curent de ioni pozitivi si negativi care retin particulele toxice cu sarcina opusa si le elimina din organism.

Aceasta procedura non-invziva nu dureaza mai mult de 30 de minute, timp in care corpul dumneavoastra este detoxifiat, efectele fiind resimtite si dupa incheierea sedintei. In plus, dupa cum spuneam, acest aparat are mai multe efecte: detoxifiaza, amelioreaza durerile, va relaxeaza si ajuta persoanele care vor sa slabeasca, dar nu numai. Un alt efect benefic il reprezinta imbunatatirea circulatiei.

Aparat detoxifiere ionica – indicatii si efecte

Acest aparat este recomandat oricui doreste sa elimine toxinele din organism, pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Cu toate acestea, aparatul poate fi benefic in special urmatoarelor persoane: celor care sunt supuse unui nivel ridicat de stres, fumatorilor si alcoolicilor, persoanelor care consuma alimente prajite sau bogate in grasimi, persoanelor cu o imunitate foarte slaba, persoanelor supraponderale si in cele din urma persoanelor ce sufera de artrita, reumatism, siabet sau hipertensiune. Desigur, aparatul poate trata mai multe afectiuni, efectul sau fiind benefic asupra intregului organism.

Care sunt efectele acestui aparat detoxifiere ionica? In primul rand, imbunatateste energia organismului, stimuleaza metabolismul si imbunatateste imunitatea. Acesta stimuleaza de asemenea celulele si echilibreaza sistemul nervos vegetativ. Pe langa acestea, aparatul are capacitatea de a stimula toate functiile organismului, dar si functionarea stomacului si a intestinelor. In alta ordine de idei, acesta reduce solicitarea ficatului si amelioreaza durerile, grabind totodata vindecarea ranilor.

Asadar, dumenavoastra nu trebuie decat sa tineti picioarele in apa din acest aparat si sa asteptati ca procesul de detoxifiere sa aiba loc. Dupa primele 10 minute, apa isi va schimba culoarea inspre galben, verde, maro sau chiar negru. Astfel, aceasta apa ii va ajuta pe specialisti sa determine nivelul de toxicitate din organism, precum si originea toxinelor identificate.

Un organism mai sanatos cu noul aparat detoxifiere ionica!

Este important sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra si sa va asigurati ca faceti tot posibilul pentru a va ajuta organismul sa functioneze in cele mai bune conditii. Online Bio Spa va pune la dispozitie un aparat detoxifiere ionica excelent, care va ajuta sa scapati de toxinele din corp simplu rapid si fara durere. Acesta nu are efecte secundare , iar o sedinta dureaza maxim 30 de minute. Pentru detalii, discutati cu reprezentantii magazinului!

Previous post
Next post

Leave a Reply