Afla care este legatura intre plasute cadou si promovarea afacerii tale

Intre plasute cadou si afacerea ta exista o legatura stransa. Astfel, daca vrei sa te promovezi cat mai eficient, rapid si ieftin, trebuie sa cumperi si tu plasute cadou!

Ce sunt plasute cadou?

Plasute cadou sau sacose tip cadou reprezinta solutia ideala pentru a crea cadouri corporate. De asemenea, cu ajutorul plasutelor pentru cadouri poti “impacheta” cat mai elegant orice cadou iti doresti, simplu si rapid, indiferent de forma lui. Nu mai trebuie sa cumperi hartie, panglici, sa te chinui sa tai, sa lipesti si sa impachetezi perfect. Folosind plasute cadou ai scapat de un stres indiferent ca este vorba despre un cadou aniversar, un cadou de zi de nastere, de Craciun sau Paste.

Insa, foarte importanta este intrebuintarea plasutelor cadou in evolutia companiilor. Acestea se pot personaliza cu numele, sigla si motto-ul companiei si ori de cate ori se iveste un eveniment sau o ocazie prielnica, plasutele cadou frumos personalizate se ofera in dar angajatilor, partenerilor de afaceri sau clientilor. De ce? Deoarece promovarea prin plasute cadou este perfecta, merge direct la tinta, si care oare sa fie momentul cel mai potrivit de a inmana astfel de plasute decat evenimentele festive?! In acest mod vei face o impresie placuta tuturor, vei dovedi ca esti profi, ca esti un partener de incredere si vei ramane in memoria tuturor ca fiind o companie perfectionista si foarte atenta la detalii.

Deci, plasute cadou sunt de calitate superioara, sunt realizate din materiale de inalta calitate, sunt echipate cu manere de sfoara, in general, sau cu panglici, dar si cu etichete pentru nume sau dedicatii. Ele sunt disponibile intr-o gama impresionanta de dimensiuni, modele si culori, de la cele clasice pana la sacosele pentru sticle sau pentru cadourile voluminoase. Tocmai de aceea pe laterale aceste plasute au pliuri pentru ca produsele voluminoase sa-si gaseasca cat mai usor locul.

Imprimarea se poate face cu mai multe culori – sigle, simboluri, linii, curbe – pe ambele parti ale plasutei. Plastifierea poate fi mata sau lucioasa, iar fundul si manerele sunt intarite pentru siguranta in timpul transportului si manipularii. Exista chiar si posibilitatea de a se personaliza aceste plasute cu geamuri transparente, cu snururi din bumbac sau panglici colorate asortate cu nuantele sacosei. De la alb, bleu si verde pana la portocaliu, negru, maro, auriu si argintiu, toate nuantele sunt disponibile pentru personalizarea afacerii tale cu mult bun gust.

De unde pot sa cumpar plasute cadou?

Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, ca ai nevoie de plasute cadou pentru sarbatorile de iarna sau pentru evenimente corporate, aceste produse se pot achizitiona de la AB Calipac din Cluj-Napoca, producator autohton de plasute cadou de calitate superioara.

De Craciun sau de Paste, de zilele de nastere ale membrilor familiei, de aniversari sau de zile onomastice, pentru familie sau prieteni, pungi cadou de la AB Calipac sunt varianta cea mai rapida, mai simpla si mai ieftina de a impacheta un cadou, orice cadou, indiferent de forma lui sau de dimensiune.

Vrei sa personalizezi sacosele de cadou de la AB Calipac? Acest lucru este posibil. Ia legatura cu echipa companiei, stabileste detaliile si bucura-te apoi de un lucru bine facut!

Previous post
Next post

Leave a Reply